Tietoa meistä

Nettisaitteja hyvällä meiningillä jo vuodesta 2006

Tervehdys, kuten etusivulla kerroinkin, olen Tuomas ja Webguru on vuonna 2006 perustamani yritys. Webguru suunnittelee ja toteuttaa nettisivuja ja -palveluja ja tekee kaikkea siihen liittyvää. Toimimme normaalisti Helsingissä mutta välillä talvisin myös Espanjan Fuengirolassa. Yritykseni on tunnettu aikaisemmin myös nimellä Buusti.net (-2017).

Päätoimintaamme on WordPress-sivustojen toteuttaminen. WordPress on meille hyvin tuttu ja olemme käyttäneet sitä alustana nettipalveluiden tekemiseen toimintamme alusta lähtien. Mielestämme se on edelleen paras ja kustannustehokkain tapa tuottaa miltei kaikenlaisia nettisivuja. Teemme WordPressillä myös verkkokauppoja (WooCommerce).

Poikkeamme muista digitoimistoista siinä, että meiltä löytyy myös kovan luokan ohjelmointi- ja tietokantaosaamista ja pystymme toteuttamaan monimutkaisia räätälöityjä nettipalveluita käyttämällä suosittuja Php- tai Javascript sovelluskehyksiä (mm. Yii, Laravel, Symfony, Meteor).

Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös palvelinylläpito, muut sisällönhallintajärjestelmät (mm. Drupal), käyttöliittymien suunnittelu ja palvelumuotoilu.  Eräs erikoispalvelumme on vanhojen nettipalveluiden modernisoinnit ja refaktorointiprojektit. Tarjoamme mielellämme konsultointiapua yrityksille kaikissa edellämainituissa asioissa.

Webguru on normaalisti minä, Tuomas, mutta välillä myös me, sillä käytän apukäsiä tarpeen tullen, jos aikataulu sitä vaatii. Apukädet auttavat minua mm. sisällöntuotannossa, graafisessa suunnittelussa ja valokuvauksessa liittyen nettisivuprojekteihin.

Tavoitteemme asiakassuhteissa on aina päästä asiakkaidemme luotetuksi kumppaniksi. Haluamme aidosti edistää asiakkaidemme liiketoimintaa, jolloin kaikki hyötyvät. Kun asiakas saa kehitettyä liiketoimintaansa avullamme, se tarkoittaa yleensä lisää töitä meille. Voit tutustua asiakkaisiimme ja referensseihimme näillä sivulla.

Voit myös lukea henkilökohtaiselta sivultani missä kaikessa muussa olen ollut mukana oman yritystoimintani lisäksi.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi.

Ystävällisin terveisin,

– Tuomas Piispanen
/  Webguru

Usein kysytyt kysymykset / UKK

Voiko sivuille tehdä verkkokaupan?

Tottakai! Verkkokaupan lisääminen sivuille onnistuu helposti WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Suosittelemme WooCommercea aina tapauksissa kun sivuille halutaan erillinen kauppa-osio. Meillä on myös jonkin verran kokemusta myös Magento-verkkokaupasta, joka soveltuu laajempiin verkkokauppoihin. Kaikkiin verkkokauppoihin on saatavilla helposti eri maksutavat.

Miten maksu tapahtuu?

Yleensä projekti alkaa tapaamisella ja projektisuunnitelmalla, josta laskutamme sovitun summan. Jos päätät tämän jälkeen tilata projektin toteutuksen, laskutamme siitä alussa 30 %  ja päättyessä loput 70 %.

Kuinka nopeasti vastaat kysymyksiin?

Nopeasti, yleensä jo samana päivänä. Paitsi jos olen lomalla, lomista tiedotan aina etukäteen.

Pystytkö auttamaan meitä nykyisten sivujen kanssa?

Ilman muuta. Autamme mielellämme kaikenlaisissa verkkosivuihin liittyvissä asioissa. Tällöin laskutus tapahtuu yleensä tuntityönä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Mitä sivujen tekeminen maksaa?

Sivujen tekemisen hinta riippuu paljolti siitä millaisia ominaisuuksia tarvitaan ja kuinka paljon haluat “ulkoistaa” tekemistä (tekstit, kuvat) meille. Yleisesti ottaen hintamme ovat melko edullisia kilpailijoihimme nähden, koska teemme asioita varsin suoraviivaisesti ja meillä on matala kulurakenne. Lue tästä blogiartikkelimme, jossa on kerrottu mitkä asiat yleensä vaikuttavat nettisivuprojektin hintaan.

Jos meille tulee kysyttävää sivuista kahden kuukauden päästä niin vastaatteko viesteihin?

Kyllä vastaamme. Jos tarvitset apua tai uusia toimintoja sivuille, lähetä meille viestiä ja autamme sinua mitä ikinä tarvitsetkaan. Nettisivuja kannattaa kehittää jatkuvasti ja julkaista siellä tuoretta sisältöä. Ajan tasalla olevat nettisivut on yrityksesi paras käyntikortti!

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kysy lisää!