Palvelumme

Tärkeimmät palvelumme

WordPress logo sinisellä taustalla

WordPress-nettisivut

Pääpalvelumme on modernien ja helppokäyttöisten nettisivujen tuottaminen yrityksille WordPress-sisällönhallintajärjestelmän avulla. Teemme WordPressillä kaikenlaisia nettisivuja aina yksinkertaisista laskeutumissivuista monimutkaisiin verkkokauppoihin ja -sovelluksiin.

case_05

Nettisivujen hakukoneoptimointi

Autamme yritystänne näkymään paremmin Googlessa ja muissa hakukoneissa. Voit tilata meiltä asiantuntija-arvion nykyisten sivujesi hakukonenäkyvyydestä. Asiantuntija käy läpi sivusi ja laatii yksityiskohtaisen raportin, jossa on kerrottu sivujesi ongelmakohdat ja haasteet sekä kerromme miten nämä kannattaa korjata. Teemme tarvittaessa myös kaikki korjaukset sivuillesi.

Web-kehitys taustakuva

Sovelluskehitys, alihankinta ja konsultointi

Toteutamme myös täysin räätälöityjä (ei CMS-pohjaisia) verkkopalveluita PHP- ja Javascript-sovelluskehyksillä. Meillä on hyvä tietämys ohjelmistoarkkitehtuureista ja tietokantojen suunnittelusta. Meiltä voi ostaa osaamista myös alihankintana erilaisiin projekteihin tai ihan vaan konsultointiapua esim. vika- ja ongelmatilanteissa.

Muut palvelut

Valokuvaaja ja kamera

Valokuvaus

Kauttamme voit tilata myös valokuvaajan ottamaan kuvia yrityksenne tiloista tai työntekijöistä. Käsitellemme tarvittaessa kuvat ja laitamme ne sopivassa muodossa nettisivuillenne. Kysy näytteitä.

Esimerkkejä painotuotteista

Käyntikortit, esitteet, flyerit ja muut painotuotteet

Nettisivujen tueksi saat kauttamme myös yksinkertaiset painotuotteet kuten käyntikortit, esitteet ja flyerit. Voit tilata joko pelkän suunnittelun tai myös painatuksen. Painotuotteet postitetaan suoraan halumaasi osoitteeseen.