Palvelumme

Tärkeimmät palvelumme

WordPress logo sinisellä taustalla

WordPress kotisivut yrityksille

Pääpalvelumme on modernien ja helppokäyttöisten nettisivujen tuottaminen yrityksille WordPressin avulla. Teemme WordPressillä kaikenlaisia nettisivuja aina yksinkertaisista laskeutumissivuista monimutkaisiin verkkokauppoihin ja -sovelluksiin.

webflow

Webflow kotisivut (uutta 2021)

WordPressin lisäksi toteutamme nykyään verkkosivuja myös Webflow:lla, joka on mielestämme ehkä edistynein tapa toteuttaa verkkosivuja tänä päivänä. Webflow on verkkosivupalvelu, jossa sekä sivujen suunnittelu että ylläpito tapahtuu kokonaan samalla alustalla (webflow.com:ssa). Webflow:n voi suunnitella todella monipuolisia ja näyttäviä sivuja ja lisätä niihin hienoja animaatioita. Lisäksi sivut toimivat aina todella nopeasti.

Web-kehitys taustakuva

Räätälöidyt verkkosivut ja sovelluskehitys

Toteutamme myös täysin räätälöityjä (ei CMS-pohjaisia) verkkopalveluita PHP- ja Javascript-ohjelmointikielillä sekä erilaisilla sovelluskehyksillä. Meillä on hyvä tietämys ohjelmoinnista, ohjelmistoarkkitehtuureista ja tietokantojen suunnittelusta. Kysy myös jos olet kiinnostunut alihankinnasta tai kaipaat muuten kehitysprojektiisi apuvoimia.

Muita palveluja

case_05

Nettisivujen hakukoneoptimointi

Autamme yritystänne näkymään paremmin Googlessa ja muissa hakukoneissa. Voit tilata meiltä asiantuntija-arvion nykyisten sivujesi hakukonenäkyvyydestä. Asiantuntija käy läpi sivusi ja laatii yksityiskohtaisen raportin, jossa on kerrottu sivujesi ongelmakohdat ja haasteet sekä kerromme miten nämä kannattaa korjata. Teemme tarvittaessa myös kaikki korjaukset sivuillesi.

wordpress-kotisivut-korjaus

WordPress-sivustojen korjaukset

Kotisivut rikki? Pyydä meiltä apua sivustojen korjauksiin, jos joku on rikki tai ei toimi. Olemme korjanneet vuosien varrella lukuisia WordPress-sivustoja niin pikku ongelmista aina kokonaan kaatuneihin tai hakkeroituihin sivuihin. Teemme korjaustyöt tuntityönä ja saamme yleensä korjattua sivut varsin nopeasti toimiviksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Esimerkkejä painotuotteista

Käyntikortit, esitteet, flyerit ja muut painotuotteet

Nettisivujen tueksi saat kauttamme myös yksinkertaiset painotuotteet kuten käyntikortit, esitteet ja flyerit. Voit tilata joko pelkän suunnittelun tai myös painatuksen. Painotuotteet postitetaan suoraan halumaasi osoitteeseen.

Valokuvaaja ja kamera

Valokuvaus

Tarvitsetko valokuvaajan ottamaan kuvia yrityksenne tiloista tai työntekijöistä? Voimme järjestää kuvaussession sekä lisäksi käsitellä tarvittaessa kuvia ja laittaa ne nettisivuillenne. Voit kysyä näytteitä.