WordPress kotisivut yritykselle

WordPress logo sinisellä taustalla

Pääpalvelumme on modernien ja laadukkaitten kotisivujen tuottaminen WordPressin avulla. Rakennamme kaikenlaisia kotisivuja aina yksinkertaisista laskeutumissivuista monimutkaisiin verkkokauppoihin ja -sovelluksiin. Olemme tehneet nettisivuja niin pk-yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöillekin.

Mikä ja miksi WordPress?

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on kirjoitettu php-ohjelmointikielellä. On arvioitu, että jopa yli 25% kaikista nettisivustoista on toteutettu WordPressin avulla. Alunperin WordPress on toiminut blogialustana, mutta nykyään se taipuu lähes kaikenlaisten sivustojen tekemiseen. WordPress sisältää helppokäyttöisen hallintaliittymän, jonka ansiosta sivujen ylläpito ja sisällön tuottaminen onnistuu helposti lähes keneltä vaan.

Vaikka WordPress on ollut olemassa jo pitkään (versio 1.0 julkaistu vuonna 2004), on se mielestämme edelleen ehdottomasti paras tapa tehdä lähes kaikenlaisia nettisivustoja. Olemme käyttäneet WordPressin lisäksi monia muitakin sisällönhallintajärjestelmiä (mm. Drupal, Joomla, e107, Frog CMS), mutta eniten olemme tykkänneet tehdä nettisivuja juuri WordPressillä. Pidämme WordPressistä, koska se on helppokäyttöinen, siinä on vähän bugeja, sitä on helppo päivittää (hyvin taaksepäin yhteensopiva), sitä kehitetään aktiivisesti ja siihen on saatavilla netistä iso määrä hyviä sivupohjia, lisäosia ja ohjeita.

Artikkelimme “10 hyvää syytä miksi valita WordPress” on kerrottu lisää syitä, miksi valita kotisivujen alustaksi juuri WordPress.

Miksi valita juuri meidät?

Meillä Webgurulla on kokemusta WordPress-sivustojen tekemisestä yli 10 vuodelta. Olemme tehneet, niin pieniä kuin isompiakin nettisivuprojekteja, ja varsin monenlaisille asiakkaille. Oli kyseessä sitten yrityksen nettisivut, blogi, verkkokauppa, hakupalvelu tai erilaisten järjestelmien integrointi nettisivuihin, meiltä ei osaaminen lopu kesken.

Teknisen osaamisen lisäksi meillä on myös visuaalista silmää ja ymmärrystä käytettävyydestä – sivumme eivät ainostaan näytä tyylikkäiltä ja ammattimaisilta, vaan niitä on myös varsin mukava käyttää.

Teemme kotisivut yleensä aina varsin nopealla aikataululla. Toimintamallimme on tehokas ja toimitusaikamme yleensä viikoja eikä kuukausia kuten monilla muilla. Hyvän toimintamallimme ansiosta pystymme tekemään sivuja myös ilman turhia kuluja, jolloin hintamme ovat varsin kilpailukykyiset.

Muita syitä valita meidät:

 • Ei pelkoa toimittajaloukusta – koska käytämme WordPressiä ja se on avoin ja yleisesti käytetty alusta, voit koska tahansa vaihtaa sivujen kehittäjää tai siirtää verkkosivusi toiselle palvelimelle.
 • Sivustomme on aina valmiiksi Google-optimoituja
 • Meiltä saat sujuvaa henkilökohtaista palvelua ja voit aina soittaa helposti suoraan tekijälle ilman turhia välikäsiä
 • Laadukas hosting – sivustosi toimii palvelimellamme nopeasti, tietoturvallisesti ja ilman häiriöitä. Tästä annamme aina täyden takuun.
 • Nettisivujen tueksi kauttamme voit saada myös tyylikkään logon yrityksellesi, tilojen valokuvauksen tai vaikkapa käyntikortit työntekijöillesi.
 • Autamme mielellämme yritystäsi myös kaikissa muissa nettiin liittyviissä asioissa.

Työskentelytapamme

Työskentelemme avoimesti niin, että rakenteilla oleva sivusto on koko ajan asiakkaan nähtävillä kehitysprojektin aikana. Projektin alkajaisiksi saat meiltä testipalvelimen osoitteen, jossa voit seurata tulevien sivujesi valmistumista. Voit tarvittaessa kommentoida tai ehdottaa muutoksia. Meidän kanssa yhteistyö on helppoa.

Miten verkkosivut tehdään

Jokainen projekti on yksilöllinen kokonaisuutensa, mutta näin ne yleensä menee:

 1. Palaverointi ja suunnitelman teko
 2. WordPressin asentaminen testipalvelimelle
 3. Sivupohjan ja sivurakentajan käyttöönotto (esim. Astra+Elementor)
 4. Sisällön ja kuvien tuottaminen sivuille
 5. Ulkoasun ja yksityiskohtien viilaus säätöjen+CSS avulla
 6. Lisätoiminnot sivuille lisäosien avulla tai itse koodaamalla
 7. Testaus (työpöytä+tabletti+mobiili)
 8. Sivujen käyttöönotto ja verkkotunnuksen kytkeminen, palvelinsäädöt+SSL
 9. Perehdytys

Artikkelissamme “Tyypillinen nettisivuprojekti” on kerrottu tarkemmin nettisivuprojektin vaiheista.

Mahdolliset lisätoiminnot sivuille

Seuraavassa on listattu joitain toimintoja, joita on mahdollista toteuttaa sivuillesi. Meillä on osaamista tehdä monimutkaisia sivustoja, joihin voi kuulua erikoisempiakin toimintoja. Toisin kuin monella muulla digitoimistolla, meiltä löytyy myös kovan luokan ohjelmointiosaamista.

 • Verkkokauppa
 • Palaute-, tilaus- ja muut lomakkeet
 • Uutiskirjeet
 • Tuoteportfoliot ja referenssilistaukset
 • Varausjärjestelmä
 • Tapahtumakalenteri
 • Edistyneet hakutoiminnot
 • Käyttäjäportaalit (esim. BuddyPressin avulla)
 • Integroinnit muihin yrityksen järjestelmiin (mm. Zapier, WebSocket avulla)
 • Keskustelufoorumit
 • Kilpailut ja kyselyt

Verkkokauppa

Tekemiiimme WordPress-sivustoihin on aina mahdollista tehdä myös verkkokauppa tai lisätä sellainen sivuille myöhemmin. Teemme verkkokauppoja suositun WooCommerce-lisäosan avulla, joka on tänä päivänä käytännössä de facto -tapa lisätä verkkokauppa WordPress-verkkosivuille. WooCommercen avulla on toteutettu miljoonia verkkokauppoja ympäri maailmaa ja se on yksi suosituimmista WordPressin lisäosista.

Verkkokauppoihin on mahdollista saada kaikki yleisimmät maksutavat (suomalaiset nettipankit, luottokortit, PayPal ym).

Tekemämme sivut toimii aina myös mobiilisti

Teemme kaikki sivustot nykyään aina responsiivisina eli niin että sivut osaavat mukautua automaattisesti erilaisten päätelaitteiden (pc, tabletti, kännykkä) eri kokoisille ruuduille. Nykyään jopa yli puolet netin käytöstä tapahtuu mobiililaitteilla, joten on erittäin tärkeää että kaikki sivut toimivat sujuvasti mobiililaitteilla.

Esimerkiksi tämä sivusto on tehty responsiivisena – voit kokeilla avata tämän sivun mobiililaitteessa ja huomaat että se näyttää ihan erilaiselta verrattuna työpöytäversioon.

Paljonko nettisivujen tekeminen maksaa?

Mikäli kiinnostuit WordPress-sivuista, voit kysyä meiltä lisää tai jättää tarjouspyynnön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@webguru.fi. Kerro meille toiveistasi, joiden perusteella pyrimme antamaan sinulle alustavan hinta-arvion. Meidän hintamme on yleensä varsin edulliset, koska olemme pieni toimisto ja teemme hommia ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Lue myös artikkelimme “Mikä nettisivujen tekemisessä maksaa?“, jossa on kerrottu tarkemmin mitkä tekijät vaikuttavat nettisivujen hinnan muodostumisessa.

Usein kysyttyä

Tottakai! Verkkokaupan lisääminen sivuille onnistuu helposti WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Suosittelemme WooCommercea aina tapauksissa kun sivuille halutaan erillinen kauppa-osio. Meillä on myös jonkin verran kokemusta myös Magento-verkkokaupasta, joka soveltuu laajempiin verkkokauppoihin. Kaikkiin verkkokauppoihin on saatavilla helposti eri maksutavat.

Tottakai! Autamme sinua mielellämme nykyisten sivujen kanssa tuntityönä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Suosittelijat

Haluatko rakentaa WordPress-verkkosivut?

Ota yhteyttä ja kerromme miten toteuttaisimme sinun projektisi.