Tietoa meistä

Nettisaitteja hyvällä meiningillä jo vuodesta 2006

Tervehdys, olen Tuomas eli Webguru ja suunnittelen nettisivuja ja -palveluita ja teen sovelluskehitystä. Minulla on ollut tämä yritys jo vuodesta 2006 (aikaisemmalta nimeltään Buusti.net). Normaalisti toimin Helsingissä, mutta talvisin välillä myös Espanjan Aurinkorannikolla.

Päätoimintaamme on verkkosivujen toteuttaminen yrityksille WordPressin tai Webflow:n avulla. Teemme myös räätälöityjä sovelluksia, verkkokauppoja ja hakukoneoptimointia.

Minulla on vahvaa ohjelmointi- ja tietokantaosaamista ja pystyn toteuttamaan vaativiakin verkkosovelluksia. Teen räätälöityjä sovelluksia php- tai javascript/node.js-ohjelmointikielillä ja osaan käyttää monia sovelluskehyksiä (mm. Laravel, Express, Vue, Meteor) sekä sisällönhallintajärjestelmiä (Drupal, Joomla).

Yritykseni tarjoaa myös verkkosivujen ylläpitopalvelua ja meillä on tälläkin hetkellä ylläpidossa lukuisia verkkosivustoja.

Tavoitteemme asiakassuhteissa on aina päästä asiakkaidemme luotetuksi kumppaniksi. Haluamme edistää omalla panoksellamme asiakkaidemme liiketoimintaa, jolloin kaikki hyötyvät. Kun teemme työmme hyvin  niin se tarkoittaa yleensä jatkossa lisää töitä meille. Voit tutustua referenssit-sivuun, jossa on tietoa tekemistämme töistä ja asiakkaistamme.

Henkilökohtaisella sivullani on lisää projekteja, joita olen toteuttanut, mutta ollessani työsuhteessa eri yrityksissä. Sivulla myös hieman tarkempaa osaamistani ja käyttämistäni teknologioista.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää miten Webguru voi auttaa juuri sinun yritystäsi!

Ystävällisin terveisin,

– Tuomas Piispanen
/  Webguru

Apuvoimat

Usein kysytyt kysymykset / UKK

Voiko sivuille tehdä verkkokaupan?

Tottakai! Verkkokaupan lisääminen sivuille onnistuu helposti WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Suosittelemme WooCommercea aina tapauksissa kun sivuille halutaan erillinen kauppa-osio. Meillä on myös jonkin verran kokemusta myös Magento-verkkokaupasta, joka soveltuu laajempiin verkkokauppoihin. Kaikkiin verkkokauppoihin on saatavilla helposti eri maksutavat.

Pystytkö auttamaan meitä nykyisten sivujen kanssa?

Ilman muuta. Autamme mielellämme kaikenlaisissa verkkosivuihin liittyvissä asioissa. Korjauksia ja konsultointia teemme mieluiten tuntityönä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Mitä asioita kannattaa liittää tarjouspyyntöön?

Se voi olla ihan vapaamuotoinen. Kannattaa kertoa siinä mikä olisi sivuston tarkoitus, mitä sivuja sivustoon kuuluisi (navigointipalkkiin tulevat sivut + muut sivut), toivomukset ulkoasun suhteen ja kuinka pian pitäisi olla valmista? Tarvittavista toiminnoista kannattaa myös kertoa kuten jos tarvitsette palautelomaketta, sivuanalytiikkaa, karttanäkymiä, varausjärjestelmää tai muita integrointeja.

Hyvä tapa kertoa sivujen toivotusta ulkoasua on linkkejä olemassaoleviin sivustoihin, joiden ulkoasusta pidätte. Pystyn helposti jäljittelemään tyylejä miltä tahansa muulta sivustoilta. Kilpailjoiden sivuihin kannattaa muutenkin yleensä perehtyä, koska siinä saa monesti hyviä ideoita omia sivuja varten.

Miten maksu tapahtuu?

Sopimuksen mukaan. Jos kyseessä pienempi projekti, meille yleensä ok laskuttaa vasta kun kaikki on valmista ja olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen. Isommissa projekteissa toivomme tapaa, että projektin alussa voimme laskuttaa 20% ja sitten sovitaan mahdollisista muista laskutuspisteistä sitä mukaa kun projekti valmistuu.

Kannattaa uudet sivut tehdä WordPressillä vai Webflow:lla?

Se vähän riippuu. Jos kyseessä tavalliset kotisivut yritykselle ilman että tarvitaan kummempia toimintoja, suosittelemme Webflow:ta, jota on yksinkertaisempi ylläpitää. Jos sivuille tarvitaan lisätoimintoja kuten verkkokauppa tai varausjärjestelmä, tällöin suosittelemme WordPressiä, joka on monipuolisemmin kustomoitavissa. WordPress on myös hyvä valinta, jos yrityksellä on ollut aiemmin käytössä WordPress ja näin ollen sen käyttö on entuudestaan tuttua.

Kuinka nopeasti vastaat kysymyksiin?

Pyrin vastaamaan aina mahdollisimman nopeasti viesteihin. Minulle voi myös aina soittaa ja vastaan heti jos akuutteja kysymyksiä.

Mitä sivujen tekeminen maksaa?

Sivujen tekemisen hinta riippuu paljolti siitä millaisia ominaisuuksia tarvitaan ja kuinka paljon haluat ”ulkoistaa” tekemistä (tekstit, kuvat) meille. Yleisesti ottaen hintamme ovat melko edullisia kilpailijoihimme nähden, koska teemme asioita suoraviivaisesti ja meillä on matala henkilöstö/kulurakenne. Lue tästä blogiartikkelimme, jossa on kerrottu mitkä asiat yleensä vaikuttavat nettisivuprojektin hintaan.

Jos meille tulee kysyttävää sivuista kahden kuukauden päästä niin vastaatteko viesteihin?

Kyllä vastaamme. Jos tarvitset apua tai uusia toimintoja sivuille, lähetä meille viestiä ja autamme sinua mitä ikinä tarvitsetkaan. Nettisivuja kannattaa kehittää jatkuvasti ja julkaista siellä tuoretta sisältöä. Ajan tasalla olevat nettisivut on yrityksesi paras käyntikortti!

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kysy lisää!