WordPress kotisivut yritykselle

WordPress logo sinisellä taustalla

Pääpalvelumme on modernien ja laadukkaitten kotisivujen tuottaminen WordPressin avulla. Rakennamme kaikenlaisia kotisivuja aina yksinkertaisista laskeutumissivuista monimutkaisiin verkkokauppoihin ja -sovelluksiin. Olemme tehneet nettisivuja niin pk-yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöillekin.

Mikä ja miksi WordPress?

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta ja on arvioitu, että jopa yli 25% kaikista maailman verkkosivuista on toteutettu WordPressin avulla. WordPressin suosio perustuu siihen, että se perustuu avoimeen lähdekoodiin (php) ja on siis ilmainen käyttää. Toinen syy on, että se on varsin helppokäyttöinen ja tavallinenkin käyttäjä pystyy muokkaamaan sivuja sen avulla ilman kummempaa teknistä osaamista. Kaikkien sivujen sisältöjä voi muokata helposti WordPressissä mukana tulevan hallintaliittymän avulla.

Vaikka WordPress on ollut olemassa jo pitkään (versio 1.0 julkaistu vuonna 2004), on se mielestämme edelleen ehkä paras tapa toteuttaa lähes kaikenlaisia verkkosivustoja. Olemme käyttäneet WordPressin lisäksi monia muitakin saman tapaisia verkkosivualustoja (mm. Drupal, Joomla, e107, Frog CMS), mutta eniten olemme tykkänneet toteuttaa verkkosivuja juuri WordPressillä. Pidämme WordPressistä, koska se on helppokäyttöinen, siinä on vähän bugeja, sitä on helppo päivittää (versiot taaksepäin yhteensopivia), sitä kehitetään aktiivisesti ja siihen on saatavilla iso määrä valmiita sivupohjia ja lisäosia, joiden avulla voi helposti tuoda lisätoimintoja sivuille (esim. verkkokaupan).

Artikkelimme ”10 hyvää syytä miksi valita WordPress” on kerrottu lisää syitä, miksi valita kotisivujen alustaksi juuri WordPress.

WordPress + Elementor = paras yhdistelmä

Teemme nykyään WordPress-sivut käyttämällä sen kanssa yleensä Elementor-sivurakentajaa, joka tekee sivujen ylläpidosta ja jatkokehityksestä entistäkin helpompaa. Elementor on WordPressin lisäosa, joka korvaa WordPressin vakioeditorin ja tarjoaa huimasti lisämahdollisuuksia. Elementorilla voi luoda uusia näyttäviä sivuja sivustolle niin että muokkaus tapahtuu kokonaan helpossa visuaalisessa näkymässä. Näin ollen käyttäjän ei tarvitse osata koodata html:ää tai css:ää, vaan voi lisätä näyttäviä elementtejä sivuille (esim kuvia, videoita, ikoneja, taulukoita ym) raahaamalla niitä helposti sivulle tai artikkeliin drag&drop tyylisesti. Tämä on kokemuksemme mukaan paljon helpompi tapa sellaisille käyttäjille, jotka eivät välttämättä ole web-suunnittelun ammattilaisia.

Artikkelissamme ”Elementor – Paras sivurakentaja WordPressiin” on kerrottu tarkemmin Elementorin käytöstä WordPressin kanssa.

Näin helppoa on WordPress-sivujen hallinta modernin Elementor-sivurakentajan avulla.

Miksi valita Webguru toteuttamaan WordPress-sivustosi?

Tekninen osaaminen – Meillä Webgurulla on kokemusta WordPress-sivustojen tekemisestä yli 10 vuodelta. Osaamme suunnitella sivustosi teknisesti alusta pitäen oikealla tavalla ja ottaa huomioon kaikki tärkeimmät asiat kuten google-optimoinnin, mobiilikäytön, latautumisnopeuden ym.

Meillä on visuaalista silmää – Teknisen toimivuuden lisäksi tekemämme sivustot nettisivut ovat myös aina tyylikkään näköisiä ja mukavia käyttää. Meiltä löytyy tarvittavaa visuaalista silmää, jota tarvitaan modernien, tyylikkäiden ja käytettävien verkkopalveluiden rakentamisessa. Olemme pikkutarkkoja siitä, että nettisivut tehdään aina huolellisesti ja pikselintarkasti oikein.

Toimimme ripeästi – Pystymme toteuttamaan WordPress-kotisivusi varsin ripeällä aikataululla ja kustannustehokkaasti. Toimintamallimme on tehokas ja toimitusaikamme on yleensä viikoja eikä kuukausia kuten monilla muilla. Hintatasomme on useimmiten kilpailjoitamme edullisempi.

Lisää syitä valita meidät:

 • Ei pelkoa toimittajaloukusta – koska käytämme WordPressiä ja se on avoin ja yleisesti käytetty alusta, voit koska tahansa vaihtaa sivujen kehittäjää tai siirtää verkkosivusi toiselle palvelimelle, jos et jostain syytä ole tyytyväinen.
 • Sivustomme on aina valmiiksi Google-optimoituja
 • Meiltä saat sujuvaa henkilökohtaista palvelua ja voit aina soittaa helposti suoraan tekijälle ilman turhia välikäsiä
 • Saat meiltä laadukkaan hostingin. Palvelimellamme sivustosi toimii nopeasti, tietoturvallisesti ja ilman häiriöitä. 10 vuoden aikana sivustojemme saavutettavuus on jopa yli 99.9 % ajasta.
 • Nettisivujen tueksi kauttamme voit saada myös tyylikkään logon yrityksellesi, tilojen valokuvauksen tai vaikkapa käyntikortit työntekijöillesi.
 • Voimme auttaa yritystäsi myös monissa muissa verkkoon liittyvissä asioissa.

Miten WordPress-verkkosivut tehdään

Jokainen projekti on yksilöllinen kokonaisuutensa, mutta näin ne yleensä menee:

 1. Palaverointi ja (kevyen) suunnitelman teko
 2. WordPressin asentaminen testipalvelimelle
 3. Sivupohjan ja sivurakentajan asennus (esim. Astra+Elementor)
 4. Sisällön ja kuvien tuottaminen sivuille
 5. Ulkoasun ja yksityiskohtien viilaus valmiiden säätöjen ja CSS:n avulla
 6. Lisätoimintojen toteutus sivuille lisäosien avulla tai itse koodaamalla
 7. Testaus (työpöytä+tabletti+mobiili)
 8. Google-optimoinnit seo-lisäosan avulla + latautumisnopeus
 9. Sivujen käyttöönotto ja verkkotunnuksen kytkeminen, palvelinsäädöt+HTTPS/SSL
 10. Perehdyttäminen ja opastus

Työskentelemme avoimesti niin, että rakenteilla oleva sivusto on koko ajan asiakkaan nähtävillä testipalvelimella. Voit tarvittaessa kommentoida tai ehdottaa muutoksia kun näet sivuston rakentuvan. Tämä on paljon mukavampi tapa asiakkalle kuin sellainen tapa, jossa sivut tehdään ensimmäiseen versioon asti piilossa.

Artikkelissamme ”Tyypillinen nettisivuprojekti” on kerrottu tarkemmin nettisivuprojektin vaiheista.

Mahdolliset lisätoiminnot sivuille

Seuraavassa on listattu joitain toimintoja, joita on mahdollista toteuttaa WordPress verkkosivuille. Pystymme toteuttamaan varsin monimutkaisia sivustoja, joihin voi kuulua erikoisempiakin toimintoja. Toisin kuin monella muulla digitoimistolla, meillä on myös vahvaa ohjelmointiosaamista.

 • Verkkokauppa
 • Palaute-, tilaus- ja muut lomakkeet
 • Uutiskirjeet
 • Tuoteportfoliot ja referenssilistaukset
 • Varausjärjestelmä
 • Tapahtumakalenteri
 • Edistyneet hakutoiminnot
 • Käyttäjäportaalit (esim. BuddyPressin avulla)
 • Integroinnit muihin yrityksen järjestelmiin (mm. Zapier, WebSocket avulla)
 • Keskustelufoorumit
 • Kilpailut ja kyselyt

Verkkokauppa

Tekemiiimme WordPress-sivustoihin on aina mahdollista tehdä myös verkkokauppa tai lisätä sellainen sivuille myöhemmin. Teemme verkkokauppoja sivuille suositun WooCommerce-lisäosan avulla, joka on tänä päivänä käytännössä de facto -tapa lisätä verkkokauppa WordPress-verkkosivuille. WooCommercen avulla on toteutettu miljoonia verkkokauppoja ympäri maailmaa ja se onkin tänä päivänä yksi suosituimmista WordPressin lisäosista.

Verkkokauppoihin on mahdollista saada kaikki yleisimmät maksutavat (suomalaiset nettipankit, luottokortit, PayPal ym).

Paljonko WordPress-verkkosivujen tekeminen maksaa?

Mikäli kiinnostuit WordPress kotisivuista yrityksellesi, voit kysyä meiltä lisää tai jättää tarjouspyynnön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@webguru.fi. Kerro meille toiveistasi, joiden perusteella pyrimme antamaan sinulle alustavan hinta-arvion. Hintamme on yleensä varsin edulliset, koska olemme pieni toimisto ja olet tekemisssä suoraan tekijän kanssa ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Lue myös artikkelimme ”Mikä nettisivujen tekemisessä maksaa?”, jossa on kerrottu tarkemmin mitkä tekijät vaikuttavat nettisivujen hintaan.

Referenssisivustoja

Usein kysyttyä

Suosittelemme nykyään kaikille asiakkaille pääasiassa Elementor-sivunrakentajan käyttöä jonkun monimutkaisen teeman sijasta. Elementorin kanssa kannattaa käyttää jotain kevyehköä teemaa kuten Elementor Hello:ta, Astraa , GeneratePressiä tai Zakraa. Themeforestista löytyviin ”multipurpose” teemoihin kannattaa yleensä suhtautua varauksella, koska ne usein aika raskaita ja monimutkaisia käyttää.

Tottakai! Verkkokaupan lisääminen sivuille onnistuu helposti WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Suosittelemme WooCommercea aina tapauksissa kun sivuille halutaan erillinen kauppa-osio. Meillä on myös jonkin verran kokemusta myös Magento-verkkokaupasta, joka soveltuu laajempiin verkkokauppoihin. Kaikkiin verkkokauppoihin on saatavilla helposti eri maksutavat.

Tottakai! Autamme sinua mielellämme nykyisten sivujen kanssa tuntityönä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Suosittelijat

Haluatko yrityksellesi modernit WordPress-verkkosivut?

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen tarjouspyyntö osoitteeseen info@webguru.fi!